Handverkarar i huset

Eg har handverkarar i huset for tida.
Det fører til at huset er fullt av støv og det er rotete over alt. Tørketrommelen står midt i stua og frysaren i garasjen. Ein situasjon eg slett ikkje er så glad for, men eg har jo bedt om det så eg kan ikkje akkurat klage. Dessutan stiller handverkarane opp til avtalt tid kvar dag og det ser ut til at resultatet blir bra.
Då er det langt verre for ein familie du får møte i TV 2 hjelper deg no på torsdag.

Tenk deg følgande situasjon; du har betalt 400 000 kroner for å få satt opp ein garasje. Utanfor huset ditt står det eit slags reisverk, men bygget er langt frå ferdig og jobben som er gjort er dårleg utført.
Snekkaren likar dårleg at du klagar på jobben, ja så dårleg at  han seier at dersom du ikkje fortelle historia på TV så skal du få behalde helsa.

I sendinga vår får du også høyre om endå ein garasje som står  halvferdig. Historiene har ein ting felles: begge selskapa som skulle sette opp garasjen er såkalla NUF-selskap. NUF står for Norskregistrert utenlandsk foretak. Det er ei organisasjonsform som har blitt svært populært dei siste åra. Dei er mellom anna kjenneteikna ved at dei er lette å opprette, men også lette å slå konkurs.

Korleis det går med garasjebyggarane ser du i TV 2 hjelper deg torsdag 28. august kl 2030.
Du kan også lese meir om saka på tv2hjelperdeg.noKommentarer:
Postet av: Geir

Å være kjeltring i byggebransjen er vel ikkke noe nytt. Dere har flere ganger tatt opp dette problemet, og når det nå skjer med noen som har et NUF selskap syntes jeg dere tar hardt i. Dere sier at alle skal se opp for denne formen for selskap, og tar alle som har et NUF selskap under en kam.Må få presisere at om du vil være kjeltring, spiller det ingen rolle om du har et AS, DA, NUF, ASA osv. Om dere kontakter Brønnøysund registrene, ser dere at det er svært få NUF selskaper som går konkurs i forhold til AS,DA osv. BMW er et NUFF selskap - Storebrann forsikring har flere NUF selskaper - Aker Kværner har flere, så jeg syns dere kan beklage ovenfor de ( de fleste ) NUFF selskap som tross alt er seriøse.Dette er en selskapsfor som Margaret Thatcher innførte i sin tid, og den har hatt enormt suksess i England og resten av Europa. Det er faktisk en av grunnene til at England har utviklet seg enormt økonomisk i senere år....... Ta en nærmere undersøkelse rundt dette med NUFF før dere går ut så bastant som og advare mot alle NUF.Geir - Nuffer.

29.08.2008 @ 14:15

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6136559

hits