Pengerådet

Renta har auka, matvareprisane gått opp og bensinprisane er eit hett tema rundt omkring i landet.
Det er nokon kvar av oss som kan trenge gode pengeråd!
Det får du i TV 2 hjelper deg denne hausten.  Våre ekspertar gir råd; korleis spare pengar på straum, husholdning, lån og forsikring. Kort sagt: korleis få oversikt og kontroll over økonomien, korleis få meir å rutte med.

Ver ærleg: Har du oversikt over kor mykje du brukar på mat kvar månad? Eller kor store utgiftene dine til forsikring og lån er fordelt på kvar månad? Ved å skaffe seg ei sikkelig oversikt over din eigen økonomi kan du spare mykje pengar og dermed få meir å rutte med til ferie eller rett og slett spare til uforutsette utgifter.

Eg veit ikkje korleis det er med deg, men eg må innrømme at rekneskap over matutgifter, strøm og forsikringar ikkje står øverst på lista mi over morsomme arbeidsoppgåver. Kanskje eg likevel skal gå laus på oppgåva?

Sjå det første Pengerådet i TV 2 hjelper deg torsdag 11. september kl 2030 så kanskje du også kan bli inspirert!


Kommentarer:
Postet av: Terje Spildrejordet

Ble skremt av å høre på forsikringsråd i dagens tv2 hjelper deg. Noe av tipsene var helt korrekte, men å kunne påstå at man glatt kan kutte ut barne og ungdomsforsikring for å spare penger var utrolig! En ren ulykkesforsikring kan jeg være med på å kutte ut, men en uføreforsikring/uførepensjon hvis et barn/ungdom blir syk og arbeidsufør er svært viktig. La oss si at et barn blir syk som 12 åring og aldri kan komme ut i lønnet arbeid vil barnet bli minstepensjonist. Det er ikke mye å bygge et langt liv på. Er det derimot slik at foreldrene sitter svært godt i det og har mye penger kan det være greit, men for de to familiene som er med i programmet vil det ha vært en skandale om noe slik skulle skje. ombygging av bolig hvis dette sklle være et utfall vil også by på store utlegg. Nei, dette syns jeg var skremmende. De andre ting som produktforsikringer, tabbeforsikringer og ved mange tilfeler ta bort kasko kan være greit. men å kutte kasko for familien i programmet tror jeg er en sjanse å ta. Har du råd til en reparasjon på 50 - 100.000,- er det greit, men det er det ikke de fleste som kan. Selv fikk jeg skade på 50.000,- i sommer, og var glad for å ha kasko. Min bil har verdi på ca 100.000,-. Ikke tapte jeg bonus på skaden heller i og med det var motorhavari. Nei, dette var ikke bra for vanlige folk! Håper det er mulig å få noen som har greie på det til å dementere det med barneforsiking. Mine barn er iallfall det viktigste jeg har og de er godt forsikret.

09.10.2008 @ 21:21

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6188159

hits