Opp under taket

Det er ikkje det at eg har høgdeskrekk, men........

For nokre dagar sidan var eg ute på opptak. TV 2 hjelper deg skal teste espressomaskiner, og eg hadde tatt turen til eit av Oslo-bygdas største kaffelager for å filme. Store mengder med kaffesekkar kjem inn til Oslo i containarar og sekkane blir ei kort tid lagra på svære pallar, før kaffen blir brent, malt, pakka og sendt ut i butikkane til oss kaffedrikkande nordmenn.
Det var altså på dette lageret at ideen kom. Kva om Solveig kunne sitte oppe på toppen av ein slik pall? Ideen var ikkje min, for å seie det slik, men sporty må ein jo vere, eller?

Truck-føraren var meir enn villig til å hjelpe, og eg blei beordra opp på ein tom pall. Lett skjevlande satte eg meg ned, og vips var eg langt opp under taket! Enno meir skjelvande klatra eg over på haugen av kaffesekkar, og eg var lynrask til å sette meg ned på toppen av haugen.
img0263

Det ser sjølvsagt ikkje ut som om dette er så veldig høgt over bakken, men det er høgt nok, tru meg!

Fotografen min var veldig begreistra over situasjonen, og filma med eit stort smil heile prosessen. Det er kanskje ikkje så rart når eg både på veg opp og ned med trucken, kom med nokså typiske jentehyl. Litt pinleg, men fotograf Tor synest det var underhaldande og har nok spart ein kopi til årets julebordsvideo!

img0258

Eg håpar for min del at nokre av bildene frå den luftige ferda kan brukast i TV-innslaget også. Då vil du nok berre få sjå bildene av meg sittande heilt i ro på toppen av pallen med kaffesekkar. Versjonen med den lett nervøse og småhylande programleiaren kjem eg nok til å sensurere!

Test av espressomaskiner ser du i TV 2 hjelper deg torsdag 9. oktober.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6278734

hits