Tips oss!

TV 2 hjelper deg-sesongen er over. Neste gang du ser oss på lufta er i august.
 - Du har vel ferie du då, spør folk meg.
Til det brukar eg svare litt spøkefullt at  eg skal sitte på kafe og drikke kaffe med Roald Øyen frå NRK. Mange trur jo at han har fri bortsett frå til jul og påske. Du veit påskenøtter og julenøtter........

Slik er det nok ikkje. Ikkje for Roald Øyen og ikkje for meg. I TV 2 hjelper deg-redaksjonen har vi rett nok litt rolegare dagar akkurat no, men ferie har vi ikkje! Vi er i full gang med nye saker. Til dømes er vi på jakt etter ulike familiar som gjerne vil få orden på privatøkonomien. Korleis få meir pengar å rutte med no når renta aukar? Kunne du tenke deg å vere med? Les meir om det her.
Dessutan er vi i gang med å planlegge kva produkt vi skal teste til hausten. Bør vi teste barnevogner, parkdressar, heimekinoanlegg, videokamera, kompaktkamera, mobiltelefonar, drill, koffert, steikepanner eller bilar? Eller kanskje heilt andre produkt? Kva synest du? Tips oss gjerne!  Send oss ein epost til hjelperdeg@tv2.no.

Eller er du kanskje oppteken av heilt andre typar saker? Er det noko som irriterer deg, noko du lurer på eller trenger du hjelp?
Vi er klare til å ta i mot dine forslag. Skriv då vel!

Dyrare enn du trur!

Flybillettar er billige. Det er i alle fall det flyselskapa vil at vi skal tru.
Reklamen lovar oss sommar og sol berre ein kort flytur unna, og prisen? Den er er berre 299,- eller kanskje heilt nede i kroner 99,-. For godt til å vere sant?

Det kan virke slik, for det er neimen ikkje lett å få tak i slike billige billettar. Har du klart det nokon gong?

Dessutan er det slik at sjølv om prisen kan virke låg, så dukkar det likevel opp ulike tilleggsavgifter undervegs. 
Du må betale berre for å få lov til å sjekke inn, så må du betale for innsjekking av bagasje og for spesialbagasje. Og kor gammalt er eigentleg eit barn?

I sesongens siste TV 2 hjelper deg ser vi nærmare på kva flyselskap som er verst i klassen på slike tilleggsutgifter. Du får vite kven det er torsdag 15. mai kl 2030.hits